Dagen 104 t.e.m. 108 Pakse en 4-daagse loop Bolaven Plateau

Na een lange rit met de mini-van en een bizarre grensovergang van Cambodja naar Laos, komen we aan in Pakse.  Van hieruit starten we een loop met 2Honda Wave’s 100cc naar het noord-oosten en terug met overnachtingen in Bane Khouaset, Bane Tayicsua en Paksong.

We zagen vooral de natuur op z’n best en het dagelijkse leven buiten de stad. Met als ‘WoW’ effecten de watervallen van o.a. : Tad Tayicseua, Tad Jarou Thalaleui, Tad Champi en Tad Yuang.  We verbleven hier bij gezinnen waar we mochten aanschuiven bij het avondeten.  Op onze route zagen we vele koffieplantages. Bij Mr. Vieng hebben we de plantage bezocht en genoten we van een lekker bakje troost.

 

 

 

 

 

 

 

2 comments
  1. Hey Nico,
    al 108 dagen! Ik volg je niet van dichtbij maar af en toe plaatjes kijken en wegdromen….
    Vooral de beste wensen voor jullie beiden en een Prachtig 2019!
    Emanuelle

  2. Wauw!! Okee ik weet waar naartoe volgende keer 🙂 Vooral die foto van jullie twee met die regenboog is om in te kaderen.
    Kusjes en tot in maart! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *