Dagen 62 t.e.m. 65 op Bohol Island

We reizen door van Moalboal naar Bohol, deels met de bus en deels met de boot. Met de boot “de apekop” was een zeer leuke ervaring, vooral omdat we buiten konden zitten gedurende de 90 minuten durende overtocht.

Vanaf Panglao, onze thuisbasis op Bohol, bezoeken we de rest van het eiland.  Opweg naar de Chocolat Hills, stoppen we aan een natuurpark waar zeer kleine ‘aapjes’ leven.  Trasiers zijn geen aapjes maar ze lijken er sterk op.  Ze zijn maar een 10 cm groot en wegen minder dan 200 gr.

Onderweg gestopt om te lunchen op een terrasje net boven de Loboc rivier.

Ook op Bohol leuke strandjes gevonden.

Van Bohol keren we terug, met de fast ferry, naar Cebu.  Hier overnachten we dan om de dag nadien te vliegen naar HongKong.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *