Dagen 20 t.e.m 24 Te Amed en Tulamben op Bali

Dag 20 Deze ochtend vanuit Ubud vertrokken en na 2 uur rijden aangekomen in Tulamben-Amed. Hier zijn de stranden zwart door de nabijheid van vulkanen. Hier de omgeving wat verkend.

Dag 21 Om 8u30 de DSD (Discovery Scuba Diving) gestart. Na wat praktijk in het zwembad, 2 duiken in zee. Heel leuke ervaring. Marije is tot zo’n 12 meter diep gegaan. We hebben het scheepswrak van de USS Liberty gezien, bij de 2de duik maar ook veel gekleurde vissen, zeesterren en Marije heeft een schildpad gezien. Nadien de ‘open water course’ moeten staken wegens ontstoken oren 😒. Naar de dokter gegaan en medicijnen gekregen en 3 dagen duikverbod. Ook geen bintang meer drinken wegens antibiotica 🙁.

Dag 22 Van hotel verhuisd, van Bali Reef Divers in Tulamben naar Puri Wirata  in ‘t centrum van Amed. Marije heeft hier nog wat gesnorkeld.  ‘s Avonds in de ‘Wawa Wewe’ leuke tijd gehad met life muziek. Grappig hoe ‘locals’ in ‘t engels zingen.

Dag 23 Vandaag heeft ook Marije last aan de oren. Dan maar wat plannen gemaakt om naar de Gili eilanden te trekken komende dagen en wat vooruitgekeken voor de trip door Vietnam.

Dag 24 De hele voormiddag op het strand gewandeld, op de rotsen of in het water.  De namiddag kort bezoek aan de dokter en voor de derde keer op rij bij Gusto gaan eten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *